Soufflet group

Soufflet este un grup francez, familial,  ce activeaza la nivel international in domeniul produselor agro-alimentare. Este foarte activ, în mod special în sectorul orzului, al grâului și al leguminoaselor. Este cea mai mare companie de familie din Europa care achizitioneaza cereale, iar prin intermediul filialei sale, Soufflet Négoce activeaza si pe pietele internationale de cereale.

 

Grupul Soufflet este un operator major pe piața mondială a malțului, cu douăzeci și opt de locatii in Europa, Asia și America de Sud.

 

În  sectorul grâului, este unul dintre cei mai importanti morari din Europa cu  opt mori in Franța și Belgia, producător de produse de panificație in Franța și Portugalia. Opereaza de asemenea si pe piața de fast-food.

 

Prin divizia Soufflet Biotehnologii, grupul Soufflet investește foarte mult in a oferi o nouă valoare adăugată produselor agricole.
Grupul are 7.441 de angajati  în 18 țări.

 

 

 

schema komodit romania.jpg

Stiri

29 sep

ANUNȚ PUBLICARE PROIECT DE DIVIZARE PARȚIALĂ

SOUFFLET AGRO ROMANIA S.R.L., o societate cu răspundere limitată, având sediul social în DN 2B km 9+900m, Clădirea Administrativa, zona 2, biroul n...

Mai mult
Toate stirile

Locatie

Locatia SOUFLLET
Mai mult

Video

Toate videoclipurile