MIX DE CEREALE- INOVAȚIA DE MAXIMIZARE A RANDAMENTULUI ȘI PROFITABILITĂȚII CULTURII DE GRÂU

MIX DE CEREALE- INOVAȚIA DE MAXIMIZARE A RANDAMENTULUI ȘI PROFITABILITĂȚII CULTURII DE GRÂU 1 Septembrie 2021, Toate

Venim către fermierii și colaboratorii noștri cu o noutate pentru anul agricol 2021-2022, este vorba despre un mix de cereale destinat comercializării.

Mixul este alcătuit din amestecarea a patru varietăți de grâu: RUBISKO, SOFRU, IONESCO, GLOSA, care combină aspecte agronomice precum:

  • Productivitate constantă
  • Calitate
  • Toleranță sporită la patogeni
  • Rusticitate
  • Rezistență la iernare
  • Rezistență la cădere
  • Rezistență la secetă

Obiectivul acestui amestec de varietăți de grâu este acela de a răspunde nevoilor fermierilor, asigurând o productivitate constantă, în funcție de diferitele contexte regionale și climatice, prin asigurarea unui randament omogen și regulat și o calitate satisfăcătoare a recoltei.

Potențial agronomic

Pentru fermieri această noutate prezintă mai multe avantaje:

  • Randament echilibrat al productivității și calității;
  • Siguranță în funcție de diferite contexte regionale și climatice;
  • Limitează presiunea bolilor și reduce utilizarea fungicidelor.

 

Mai multe detalii despre cele patru varietăți de grâu regăsiți aici.

Ultimele stiri

15 iul

TEHNOLOGIA CULTURII DE GRÂU 2024

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de grâu 2024  pentru a descoperi tehnologia completă dedicată acesteia.

Vă invităm să con...

Mai mult
18 iun

GHIDUL CULTURII DE RAPIȚĂ 2024

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de rapiță 2024 pentru a afla care sunt hibrizii și tehnologiile recomandate pentru a obțin...

Mai mult

Domenii de activitate

Aflati mai multe despre activitatile noastre
Mai mult

Video

Toate videoclipurile