Tehnologia utilizată în cultivarea orzului pentru bere nu este mult diferită de cea pentru grâu. Orzul este una dintre plantele recomandate pentru rotația culturilor, fiind una dintre culturile de toamnă cele mai populare.
Această cultură a adus multe satisfacții fermierilor, de-a lungul timpului. Respectarea pașilor tehnologici este un alt criteriu foarte important, deoarece cu o recoltă de calitate, orzului se poate valorifica la prețuri avantajoase.
Pentru a ajunge în fabricile de bere și a fi folosit în producția acestei băuturi foarte îndrăgite, berarii caută orz transformat în malt care să îndeplinească toate criteriile de calitate,
Satisfacțiile financiare sunt importante dăcă se reușește o cultura de calitate dar cu siguranță și cele emoționale pentru că fermierii devin pasionați de această cultură.
Tot ce este frumos și bun se obține cu trudă dar oferă și bucurii, de aceea ne dorim ca mulți fermieri să cultive orz pentru bere de cea mai bună calitate.
În acest, sens echipa tehnica a companiei Soufflet Agro Romania a conceput un ghid al orzului de toamnă pentru bere pentru a vă sprijini să aveți recolte bogate și calitative.
Vă invităm să îl citiți, să îl analizați iar dacă aveți propuneri sau întrebări, să ne transmiteți părerile și sugestiile dumneavoastră - Tehnologia orzului de toamnă pentru bere.
Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de floarea-soarelui 2025 pentru a descoperi tehnologia completă dedicată acesteia.
Vă invi...
Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de porumb 2025 pentru a descoperi tehnologia completă dedicată acesteia.
Vă invităm să con...