Orzul destinat fabricării berii se află în plin proces de recepţionare în silozurile Soufflet Agro Romania şi cele partenere. În locaţiile de recepţie a orzului sunt asigurate optim serviciile de preluare, condiţionare şi depozitare a orzului astfel încât să nu fie depreciată calitatea acestuia. Păstrarea orzului de bere este influenţată de mai mulți factori dintre care umiditatea şi temperatura , ce prezintă o importanţă deosebită. Unităţile de depozitare Soufflet Agro Romania sunt prevăzute cu toate condiţiile şi echipamentele necesare pentru aerisire şi păstrare a orzului la temperatură optimă. Aceaste echipamente sunt instalaţiile de uscare, curăţare şi sortare a cerealelor. Fiecare siloz este de asemenea prevăzut cu laborator specializat si dotat cu aparatură performantă necesară efectuării analizelor de laborator la recepţionarea/livrarea orzului către fabrica de malț. Unităţile de recepţie respectă toate cerinţele necesare asigurării calităţii cât şi cerinţele siguranţei alimentare. De aceea Soufflet Agro Romania este partenerul dumneavoastră de încredere în producerea orzului pentru bere.
Vă invităm să participați la evenimentul nostru dedicat inovațiilor în agribusiness!
Evenimentul va începe la ora 10:00 cu o cafea de bun venit și...
Mai multVă invităm să participați la evenimentul nostru dedicat inovațiilor în agribusiness!
Evenimentul va începe la ora 10:00 cu o cafea de bun venit și...
Mai mult