Broșura Tehnologia orzului de toamnă pentru bere este disponibilă.

Broșura Tehnologia orzului de toamnă pentru bere este disponibilă. 12 Octombrie 2022, Toate

Broșura Tehnologia orzului de toamnă pentru bere este disponibilă. Avem plăcerea de a vă ține la curent cu noutățile și sfaturile tehnice potrivite pentru a obține culturi profitabile.

Și, da, orzul de bere poate fi o cultură foarte avantajoasă financiar dacă de respectă pașii tehnologici. 

Pentru a ajunge în fabricile de bere și a fi folosit în producția acestei băuturi foarte îndrăgite, berarii caută orz transformat în malț care să îndeplinească toate criteriile de calitate.

De aceea, echipa tehnica a companiei Soufflet Agro Romania a conceput o broșură a orzului de toamnă pentru bere pentru a vă sprijini să obțineți recolte bogate și calitative.
 

Vă invităm să o citiți, să o analizați iar dacă aveți propuneri sau întrebări, să ne transmiteți părerile și sugestiile dumneavoastră Tehnologia orzului de toamnă pentru bere.

Ultimele stiri

20 ian

Întâlnire tehnică cu fermieri / Alexandria, jud. Teleorman – 30 ianuarie

Vă invităm să participați la evenimentul nostru dedicat inovațiilor în agribusiness!

Evenimentul va începe la ora 10:00 cu o cafea de bun venit și...

Mai mult
20 ian

Întâlnire tehnică cu fermieri / Buzău, jud. Buzău – 28 ianuarie

Vă invităm să participați la evenimentul nostru dedicat inovațiilor în agribusiness!

Evenimentul va începe la ora 10:00 cu o cafea de bun venit și...

Mai mult

Aplicația FARMI

RO_web_banner_new_FARMI-1.png rapita_de_aur_300x677-1.png RO job Web banner.png available now RO.jpg