
Broșura Tehnologia orzului de toamnă pentru bere este disponibilă. Avem plăcerea de a vă ține la curent cu noutățile și sfaturile tehnice potrivite pentru a obține culturi profitabile.
Și, da, orzul de bere poate fi o cultură foarte avantajoasă financiar dacă de respectă pașii tehnologici.
Pentru a ajunge în fabricile de bere și a fi folosit în producția acestei băuturi foarte îndrăgite, berarii caută orz transformat în malț care să îndeplinească toate criteriile de calitate.
De aceea, echipa tehnica a companiei Soufflet Agro Romania a conceput o broșură a orzului de toamnă pentru bere pentru a vă sprijini să obțineți recolte bogate și calitative.
Vă invităm să o citiți, să o analizați iar dacă aveți propuneri sau întrebări, să ne transmiteți părerile și sugestiile dumneavoastră - Tehnologia orzului de toamnă pentru bere.
Vă invităm să participați la evenimentul nostru dedicat inovațiilor în agribusiness!
Evenimentul va începe la ora 10:00 cu o cafea de bun venit și...
Mai multVă invităm să participați la evenimentul nostru dedicat inovațiilor în agribusiness!
Evenimentul va începe la ora 10:00 cu o cafea de bun venit și...
Mai mult