Soufflet Agro Romania va organiza in data de 7.12.2017 o noua ediție a Clubului Cultivatorilor de Orz pentru Bere, in localitatea Turda, jud Cluj.
Seminarul are scopul de a promova cultura de orz pentru bere de toamna si de primăvară, dar si de a consilia fermierii pentru a obține recolte bune si de calitate excelenta.
Evenimentul își propune sa atragă cat mai mulți fermieri iubitori de aceasta cultura din zona Transilvaniei, zona strategica in ceea ce privește cultura orzului pentru bere de primăvară, cat si stabilirea unor perspective noi pentru dezvoltarea sustenabila a producției.
Temele abordate sunt: tehnologia de cultura a orzului pentru bere si etapele cheie care pot asigura reușita unei culturi, precum si condițiile de achiziționare a producției de orz pentru bere, recolta 2018.
Grupul Soufflet deține la Buzau una dintre cele mai moderne fabrici de malț din Europa de Sud-Est, cu o capacitate de producție de 110 000 to de malț si un consum anual de 155 000 to orz pentru bere.
Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de floarea-soarelui 2025 pentru a descoperi tehnologia completă dedicată acesteia.
Vă invi...
Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de porumb 2025 pentru a descoperi tehnologia completă dedicată acesteia.
Vă invităm să con...