OPTISEED CONCEPT: NOUA SOLUȚIE PENTRU TRATAREA SEMINȚELOR DE PORUMB SOUFFLET SEEDS

OPTISEED CONCEPT: NOUA SOLUȚIE PENTRU TRATAREA SEMINȚELOR DE PORUMB SOUFFLET SEEDS April 12, 2021, www.agrointel.ro

SOUFFLET SEEDS oferă o soluție integrată unică pentru tratarea semințelor și optimizarea randamentului în cadrul conceptului OptiSEED din perimetrul Soufflet Agro International. Prin acest nou standard, se oferă soluții durabile fermierilor din Europa pentru a gestiona riscurile din procesul de producție și pentru a permite optimizarea producției și a profitului.

Oferind soluții de înaltă calitate precum OptiSEED Concept, nu numai că vin în întâmpinarea așteptările consumatorilor și provocările de mediu, dar oferă și cele mai bune condiții semințelor și asigură implementarea și startul unor culturi mai uniforme și mai viguroase.

Întregul articol îl puteți citi pe platforma Agrointeligența, accesând aici.

Latest articles

21 jun

Programul Rapița de Aur, care oferă agricultorilor noi oportunități și avantaje semnificative în producția de rapiță

După ce fermierii s-au confruntat cu un efect de foarfecă în campania 2022-2023 (o scădere bruscă a prețului cerealelor cu costuri ridicate pentru inputuri), 2023-2024 este primul an de reașezare a prețurilor. Prețurile la cereale au revenit la același nivel ca înaintea războiului din Ucraina, iar prețurile pentru îngrășăminte au atins cel mai scăzut nivel din ultimii 3 ani. Prețul pentru produsele fitosanitare post-patent (tebuconazol, azoxistrobina, etc.) a ajuns la cel mai mic nivel întâlnit.

ACCESÂND AICI.

12 apr

De ce să faci din FARMI un partener în agricultură?

Farmi este mai mult decât o aplicație agronomică, este așa cum bine a comparat-o un coleg, un inginer virtual care este alături de agricultori pentru a le oferi informații utile și pentru a-i ajuta să ia cea mai bună decizie.  Farmi oferă acces în timp real la știri meteo fiabile și precise, multe informații despre piață și știri din comunitatea agricolă.

Un aspect foarte important si util este faptul că dacă ești colaborator Soufflet Agro România, după ce îți creezi cont de FARMI poți adăuga una sau mai multe ferme și îți poți verifica în fereastra Spațiul meu:

  • volumele contractate, livrările și valorile acestora
  • stadiul livrărilor pe toate contractele cu Soufflet Agro Romania
  • poți vizualiza produsele comandate în campania de vânzări curentă și poți urmări progresul comenzilor

Așadar orice colaborator poate să-și gestioneze contul ca un profesionist. Toate vânzările, achizițiile și facturile se pot vizualiza în Farmi. Se pot accesa conturile de oriunde v-ați afla. În timpul recoltării, este foarte important să fiți conectat și să supravegheați livrările și contractele. Cu Farmi se pot verifica cu ușurință livrările și cantitățile pe care trebuie să le livrați conform contractelor pe care le aveți.

Întregul articol îl puteți citi pe platforma Agrointeligența, accesând aici.

 

News

15 jul

TEHNOLOGIA CULTURII DE GRÂU 2024

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de grâu 2024  pentru a descoperi tehnologia completă dedicată acesteia.

Vă invităm să con...

More
All news

Activity chain

Learn more about our activities.
More

Video

All videos