1. SOILTEQ club

1. SOILTEQ club

1. SOILTEQ club

  • Cand: 10.05.2016, 09:00 - 16:00
  • Unde: Phoenicia Grand Hotel Bulevardul Aerogarii 87 Bucuresti, Romania

In data de 10.05.2016, Soufflet Agro Romania a organizat primul seminar SOILTEQ, cu tema ''Agricultura Sustenabila''. La aceasta intalnire au participat agricultori din intreaga tara, carora li s-au prezentat unele probleme generate de agricultura intensiva, fertilizarea si rotatia defectuasa a culturilor agricole, practici ce au dus in timp la deteriorarea solurilor din tara noastra. De asemenea a fost prezentat pentru prima data in Romania proiectul international SOILTEQ, ce se concentreaza asupra cunostintelor referitoare la prelucrarea solului, structura si fertilitatea naturala a acestuia, precum si la relatia care exista intre activitatea biologica, materia organica si substanetele nutritive din sol. Seria evenimentelor va continua in camp in luna octombrie a acestui an, cand agricultorii vor putea sa vada practic, aplicarea tehnologiilor Soilteq.

Înregistrare pentru eveniment

Nu va puteti înregistra pentru acest eveniment. Termenul a expirat.

Stiri

31 ian

TEHNOLOGIA CULTURII DE PORUMB 2024

Vă invităm să vizualizați broșură dedicată culturii de porumb 2024 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita acestei culturi.

Vă invităm să c...

Mai mult
6 sep

TEHNOLOGIA CULTURII DE ORZ 2023

Vă invităm să vizualizați noua broșură dedicată culturii de orz 2023 pentru a afla pașii tehnologici pentru reusita culturii de orz de bere.

Vă in...

Mai mult
Toate stirile